Het was even spannend of iedereen een plekje zou vinden… waren er genoeg stoelen? Je hebt altijd mensen die zich niet inschrijven en wel komen en helaas ook mensen die op het laatste moment niet komen wegens ziekte. We waren met 45 man (inclusief 3 vrijwilligers), dat is toch wel het absolute maximum. Op het menu stond een lekkere preisoep van Suzanne, spinaziestamppot met worst en een vla-advocaat dessertje. Mieke was op vakantie en dus hebben we zelf een dessert in elkaar geflanst.

Onze Danny van Potje Gekookt had het goede nieuws dat hij een baan had gevonden. We zijn natuurlijk heel blij voor hem, maar gaan hem zeker missen als vast kracht bij Potje Gekookt sinds ruim een jaar altijd trouw op post te zijn geweest… Net zo ‘met hart en ziel’ begaan met Potje Gekookt als wijzelf en hij is zelf initiator van eenzelfde concept, een eetgroep in Vremde.

We kregen al een verzameling kaarten om te verkopen voor ons adventsproject. Het zijn weer kunstwerkjes! Volgende Potje Gekookt, op 6 december, belooft een interessante combinatie te worden: op Sinterklaas en dan al een “kerstmarktje” voor het goede doel. smile Graag tot ziens bij Potje Gekookt.

VOLGENDE DATA IN 2019: 6/12

DATA IN 2020: 10/01, 14/02, 13/03, 10/04, 8/05, 12/06, NIET IN JULI  EN AUGUSTUS, 11/09, 9/10, 13/11, 11/12

Hoe in te schrijven?

Inschrijven kan vanaf de 1e van de maand op GSM nummer 0470 09 94 52 (spreek uw naam in na de pieptoon)

Er is plaats voor 40 personen en VOL=VOL voortijdige reservering is niet mogelijk om iedereen een eerlijke kans te geven.

Bedankt voor uw begrip! Graag tot ziens bij Potje Gekookt.

Van harte welkom!

Suzanne, Lydia & Petrie