Protestants-Evangelische
Kerk Boechout
šŸ›’WINKELMANDJE

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

In de derde zondag van de herfst o.l.v. onze eigen ds.Marieke den Hartog is er aandacht voor Franciscus van Assisi. Ook deze zondag staat dus nog steeds in het teken van de scheppingsperiode. De dienst start om 10u in onze kerk, waar je van harte welkom bent om mee te vieren of je kan de dienst hier ook live (of uitgesteld) bekijken.

Orde van Dienst voor zondag 4 oktober 2020

Voor wie naar de dienst in de kerk komt, lees graag even aandachtig Herneming diensten in kerk voor je naar de kerk vertrekt! Wie het liever toch veiliger houdt, kan hieronder live of uitgesteld de kerkdienst bekijken.

Dienst der gaven

De collecten voor deze zondag van onze kerk zijn bestemd voor Kerk en Jumelage. Je kan hiervoor een bedrag overschrijven op rekening BE18 4036 0069 1165 van Paulus VZW met vermelding van "Collecte zondag 4 oktober". Voeg eventueel aan de omschrijving ook toe hoe je het bedrag wil verdelen tussen beide collectes of maak er twee aparte overschrijvingen van met duidelijke vermelding van de bestemming.

Koffie na de kerk?

Er zal na de dienst deze zondag geen online koffie-na-de-dienst zijn.

Ā 

Reageren kan je ook door hieronder een reactie te plaatsen. Dit werkt het beste als je je eerst aanmeldt, want dan moet je geen bijkomende gegevens ingeven. Als je je niet aanmeldt, vul dan een naam en mailadres in en vul dan onder het prentje en "vernieuwen" in wat je ziet in het prentje. Dit is een beveiliging om te vermijden dat er door automatische processen reclame of andere boodschappen als reactie worden ingevuld. Maar, het is dus eenvoudiger als je eerst met je gebruiker en paswoord aanmeldt op de website.